Over Mij

De enige mogelijke transformatie is in dit moment. Het biedt het je aan. Wees erbij.

Welkom op mijn website. Mijn naam is Taetske Kleijn. Something short and sweet.. one or two sentences summarising what you do and offer. Something short and sweet.. one or two sentences summarising what you do and offer. Something short and sweet.. one or two sentences summarising what you do and offer.

Meer over mij

Ik ben geboren in 1958 en heb muziek en theater gestudeerd in Den Haag, Brussel en Amsterdam. In 1993 kwam Jeru Kabbal op mijn pad. Ik werd meteen gegrepen door deze eenvoudige en diepgaande weg naar het zien van de realiteit. Ook de eenvoud en integriteit van Jeru zelf maakte diepe indruk. Met behulp van zijn Clarity Proces kwam ik stap voor stap dichter bij een zuivere waarneming van de realiteit. Ik was zijn leerling gedurende de laatste 7 jaar van zijn leven en voltooide bij hem de Claity Proces trainersopleiding. Hij droeg het geven van de workshops en QLB meditaties aan me over.

Na 25 jaar centrum Tsuki te hebben geleid werd het tijd het wat rustiger aan te doen. Deze zomer neem ik een jaar sabattical en ben weer beschikbaar voor workshops en cursussen na de zomer van 2024.

Interview met Taetske in het Leidsch Dagblad

Verlichting voelt als beantwoorde liefde… lees meer

Interview met Taetske in de Djoj programmakrant 2017
Patrick Kicken in gesprek met Taetske

Inspiratie artikelen door Taetske

Blog Archive Title

A few lines about the article tell people what this article is about. Something to want them to keep reading and learn more.

READ ARTICLE

Blog Archive Title

A few lines about the article tell people what this article is about. Something to want them to keep reading and learn more.

READ ARTICLE

Blog Archive Title

A few lines about the article tell people what this article is about. Something to want them to keep reading and learn more.

READ ARTICLE

Over Jeru Kabbal

Jeru Kabbal (1930-2000) is grondlegger van het Clarity Proces en de Quantum Light Breath. Hij was een hedendaags mysticus, en wist de oosterse wijsheid en spirituele praktijk op unieke wijze te verbinden met de westerse psychologie en cultuur.

Met het Clarity Proces ontwierp hij een praktische, stap voor stap te volgen weg, die simpele, direct in het dagelijks leven toe te passen technieken aanbiedt. Het Clarity Proces vraagt geen overgave, aanbidding of geloof. Je wordt helder door je eigen intelligente waarneming van de realiteit.

Jeru Kabbal zegt zelf over zijn proces: “Mijn aanpak om volkomen helderheid te bereiken heeft een hoog niveau en het is niet te verwachten dat mijn methode een massabeweging wordt. Maar het zou geweldig zijn, als ik diegenen ermee kon bereiken, die er klaar voor zijn. Het is mogelijk je leven in helderheid te leven.”

Een aantal van de originele Engelstalige talks van Jeru Kabbal zijn te vinden bij de Inspiratie.

Ook zijn ze op CD verkrijgbaar, waardoor het nog beter binnen komt en je kunt genieten van de onnavolgbare en humorvolle manier waarop hij zijn boodschap over het voetlicht wist te brengen.

Wil je meer weten over Jeru Kabbal?

Nederlandse vertaling van Talks van Jeru Kabbal
Taetske over Jeru Kabbal

In dit korte filmpje legt Taetske uit wat haar zo heeft gegrepen toen ze haar eerste workshop volgde met Jeru Kabbal.

Jeru’s persoonlijke website

Hier vindt je de website van Jeru zelf uit 1999. Naast de beschrijving van zijn proces ook een aantal originele lezingen!

X